• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

'Mindful opruimen & geld uitgeven'

 

Workshop Mindful opruimen & geld uitgeven

 

inspiratieworkshop | Oost ontmoet West | Arnhem

 

De inspiratieworkshop 'Mindful opruimen & geld uitgeven' is voor vrouwen die meer rust en ruimte willen in hun leven door bewuster om te gaan met opruimen, consuminderen en geld uitgeven.

 

De ochtend bestaat uit;

  • Workshop 'Mindful opruimen' – Opruimen met gevoel
  • Workshop Mindful geld uitgeven' - KAKEIBO 
  • Lesmaterialen – KAKEIBO boek, notesboek en schrijfwaren
  • Koffie, thee en infused water met luxe delights en taart
 

 

Aanmelding Workshop

 

KAKEIBO

Een workshop voor vrouwen die bewuster met geld willen omgaan. KAKEIBO, hèt hippe huishoudboekje van 2019, is daarvoor de sleutel tot succes. Inge en Marina nemen je mee in de KAKEIBO filosofie die in Japan al meer dan 100 jaar een traditie is. Aangevuld met inspirerende thema's, Mindfulness en coaching. Zo bereik je je eigen spaardoelen, een Yoga weekend, mooie tas of misschien wel een andere auto. 

Met veel ruimte voor reflectie en coaching inspireren zij je om bewuster te worden van je inkomsten en uitgaven en het ontdekken van je eigen patronen. Ook het oplossen, opzoek gaan naar je valkuilen en het verankeren van je nieuwe mindset komen aan bod. Uiteraard is er voldoende ruimte voor tips en delen van ervaringen. Wij geven je een eerste stap mee om daadwerkelijk je (spaar)doelen te realiseren.

 

KAKEIBO

Meer weten over KAKEIBO? Check de website www.kakeibo.nl

 

Aanmelding Workshop

 

minimal organized

Tijdens de workshop 'Mindful opruimen' neemt Isabel je mee op reis in de wereld van gezond minimaliseren en opruimen met gevoel. Oosterse invloeden ontmoeten de westerse wereld. Met humor en kleine mindset-opdrachten ga je je eindbestemming 'je ideale levensstijl' uiteenzetten en visualiseren door middel van een focus/moodboard. 

Je ontdekt waar je vastloopt en hoe je een stappenplan kunt maken om bewust voor een opgeruimd leven te gaan. Het fundament wordt gelegd met motiverende inspiratie, praktische tips en nieuwe inzichten. Zodat je thuis met kleine stapjes direct aan de slag kunt om je 'ideale levensstijl' te realiseren. Reflecteren en ervaringen delen komen ruim aan bod.

 

minimal organized