• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Samenwerkingen & Publicaties

Samenwerkingen | Deense delicatessen en design

Ik geloof in mooie samenwerkingen die vanuit gedeelde passies en interesses ontstaan, met name op het gebied van Deens/Scandinavisch design en food-gerelateerde onderwerpen met drop als uitgangspunt geïnspireerd door Lakrids by Johan Bülow. 

 

Henri Bloem Arnhem

Tijdens de Voorjaarsproeverij 2018 georganiseerd door Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem in het nieuwe Focus Filmtheater te Arnhem was ik te gast om de gastronomische premium drop-collectie van Lakrids by Johan Bülow te presenteren aan 200 genodigde gasten. Wat een enthousiaste wijn- en fijnproevers, het smaakt zeker naar meer!

Wellicht voor velen een vreemde combinatie, maar drop is juist een verrassende pairing met wijn. Op de foto hieronder zie je twee zeer betaalbare geselecteerde flessen rode wijn die goed matchen met Johan Bülow's NO.4, zoete drop met Habanero chili. De wijnen zijn bij Wijnkoperij Henri Bloem verkrijgbaar, koop ze in de gezellige winkel of bestel ze online.

NEGROAMARO SELECTION | Prijs € 6,50 los per fles

CONDE DE VALDEMAR CRIANZA | Prijs € 9,50 los per fles

 

Voorjaarsproeverij Henri Bloem Arnhem

 

 

Foodie Feest

Jessica van Foodie Feest Schreef mij een enthousiaste mail waarin ze vroeg of ik een samenwerking wilde aangaan en dat vond ik meteen heel leuk. Zij heeft een mooie review over DDANSK geschreven die op haar Food & Lifestyle Blog gepubliceerd is. 

Daarnaast heb ik Jessica uitgedaagd om een recept te ontwikkelen waarin ze de Raw Liquorice Powder op haar manier gaat verwerken, spannend!

 

Samenwerking Foodie Feest

 

 

Nordic Days Blog

De samenwerking met Flor van Nordic Days Blog is via Instagram tot stand gekomen door de gezamenlijke interesse voor Scandinavisch design met nadruk op Deens design en minimalistisch wonen als levensstijl. Het concept bewust 'klein wonen' op minder dan 40 m2 daagt je uit om vooral praktisch in te richten voor een leefomgeving met optimaal woonplezier.

De NUR Tray Small High van NUR Design stond centraal in deze Giveaway | Winactie.

 

Samenwerking Nordic Days Blog