• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stijlvolle designschotels voor staande recepties

1handPlate

Het verhaal van 1handPlate

 

Met trots presenteer ik de 1handPlateeen familiebedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van functioneel en tijdloos designservies in een Nordic, duurzame en esthetische ontwerpstijl.

 

1handPlate is ontworpen en ontwikkeld door architect Jóannes Petersen, die al bijna een decennium heeft gewerkt om de perfecte designschotel voor recepties en bijeenkomsten te creëren.

 

Het idee stamt uit 2008, waar Jóannes in het gezelschap van zijn vrouw Marianne op een receptie in Kopenhagen was. De gasten kregen een bord in de ene hand en een glas wijn in de andere hand. Maar met beide handen bezet, was het moeilijk om te bewegen en mensen te begroeten, visitekaartjes uit te wisselen etc.

Verbaast over het feit dat niemand iets soortgelijks had uitgevonden, ging Jóannes naar huis en tekende de perfecte schotel voor de receptie, gevormd naar een van de gepelde garnalen die op zijn bord had gelegen.

Door het gebogen ontwerp balanceert het glas stabiel in het midden van de schotel, terwijl je de hand vrij hebt om een hand te geven, deuren te openen of de mobiel te checken.

Jóannes' designschotel werd bij de lancering in 2017 overweldigend ontvangen, en zowel echtgenote, kinderen en schoonfamilie zijn betrokken bij het bedrijf, dat de ambitie heeft om 1handPlate tot een wereldwijd merk neer te zetten binnen Nordic design.

 

De 1handPlate is met name ideaal voor staande recepties, evenementen en netwerkbijeenkomsten en geschikt voor kleine (amuse)gerechten, hartig of zoet.

 

Heb je interesse en wil je meer informatie over het product?

Bel dan op telefoonnummer 06 829 68 731 of stuur mij een mail via info@ddansk.nl t.a.v Isabel Lee Andersen, dan neem ik z.s.m contact met je op.

Download brochure: 1handPlate

 

 

Kleuren

1handPlate is verkrijgbaar in twee maten + een champagnevariant en in drie verschillende kleuren; wit, zwart en grijs. De drie kleuren worden zowel met een matte als gladde oppervlak geproduceerd.

1handPlate is afwasbestendig.

1handPlate is gemaakt van de best beschikbare melamine, die is goedgekeurd door de Deense voedselwarenautoriteit. De schotel is vrij van bisfenol A (BPA), ftalaten en andere schadelijke stoffen.

1handPlate voldoet aan:

VERORDENING (EU) Nr. 284/2011

VERORDENING (EU) Nr. 10/2011

DUITSE VOEDSEL- EN VOEDINGSACTIES LFGB SECTIE 31 + REGELGEVING (EG) Nr. 1935/2004 ARTIKEL 3, LID 1.

 

Download brochure: 1handPlate