• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lakrids by Johan Bülow

Handmade & Organic - Sweet
€6,50
Stukprijs: €6,50 /

Lakrids by Johan Bülow

Exclusieve Deense gourmet drop

The Story of Lakrids by Johan Bülow begon in 2007 in Svaneke op het kleine eiland Bornholm in Denemarken. Hier woonde Johan, een jonge man van 23 jaar. Zijn moeder had hem opgevoed met het idee om iets bijzonders te creëren vanuit het hart, niet alleen om er van te leven.

Voor Johan was er geen twijfel. Hij hield van drop en dacht dat er een hele wereld van plezier in de ruwe zoethoutwortel verscholen lag.

Vandaag de dag is het Deense merk Lakrids by Johan Bülow wereldwijd bekend in de exclusieve delicatessen-wereld en de Nordic keuken. Vanaf het begin droomde Johan van het creëren van een gastronomische dropbeleving, niets minder, en hij is er succesvol in geslaagd.

De producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten gemaakt. Ze zijn allemaal glutenvrij en gemaakt van rijstmeel. Als laatste is er veel liefde toegevoegd, een luchtig additief dat niet gedefinieerd kan worden. Je voelt het pas tijdens het proeven van de drop.

De missie van Johan Bülow is om iedereen te leren om van drop te houden. Niet alleen de zoete en de zoute varianten, maar het hele spectrum dat bereikt kan worden bij het gebruik van drop als kruid. Veel plezier bij het proeven en experimenteren in de keuken met de Foodline producten van Lakrids by Johan Bülow.