• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Karamelleriet | Deense karamel

-30%
Rotsen Bornholmsk Granit
Bornholmsk Granit
€7,50 €5,25
+
-30%
Rotsen Marksten
Marksten
€7,50 €5,25
+
-30%
Rotsen Rokkesten
Rokkesten
€7,50 €5,25
+

Karamelleriet | Deense karamel

Deense karamel met veel liefde en passie gemaakt

De ambachtelijke en handgemaakte karamel wordt bij het Deense merk Karamelleriet op ambachtelijke wijze en met veel liefde en passie gemaakt.

Karamelleriet is geboren uit een gemeenschappelijke droom van twee passievolle vriendinnen en enthousiastelingen, Charlotte Vigel en Tine Ipsen. Ze openden hun eerste Karamel Atelier in 2006 in een voormalige fietskelder in het hart van Nørrebro in Kopenhagen. In 2008 werd een ​​tweede Karamel Atelier geopend in de geboortestad Svaneke op Bornholm.

De ambachtelijke en handgemaakte karamel wordt langdurig gekookt boven een open vuur, waardoor de diepe karakteristieke en intense smaak wordt bereikt, hét kenmerk van de karamelsoorten.

Ontdek je favoriete karamel op ddansk.nl met de vele texturen en smaken. Zoals een klassieke roomkaramel in diverse smaken, harde karamel rotsen, zachte fudges omhuld met chocolade of klassieke fudges. Of ontdek de nieuwste leden van de karamel familie: room met een extra vleugje zeezout en pepermunt, omhuld met een dikke laag donkere Belgische chocolade.

De ambachtelijke en handgemaakte karamel soorten zijn onweerstaanbaar lekker. Proef ze en ontdek jouw favoriete karamel bij ddansk.nl.

Veel smaakplezier!