• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

.

Gratis e-book Basis 3-Stappenplan Opruimen met Gevoel!

3-delige e-book 3-Stappenplan Nooit meer Opruimen!

Opruimen met gevoel

 

Opruimen met gevoel en handelen vanuit je intuïtie zijn processen die je kunt leren zodat je meer tijd voor jezelf overhoudt, meer ruimte krijgt en meer vrijheid ervaart. Wil je dit ook? 

Meld je dan aan voor de opruim- en stylingtips en ontvang gratis mijn 3-delige e-book Basis 3-Stappenplan Opruimen met Gevoel!

Ik ben Isabel Lee Andersen, opruimexpert & styliste. Ik help drukbezette vrouwen om thuis orde in de chaos te brengen door mijn effectieve opruimmethode MAT (Mindset, Actie en Transformatie) toe te passen. 

Daarnaast kijk ik mee of alles op de juiste plek staat voor rust en harmonie in hun leefomgeving. Ik laat me inspireren door mijn eigen ervaringen, Marie Kondo en Feng Shui, maar bovenal vertrouw ik op mijn vrouwelijke intuïtie en sensitiviteit. 

'Mijn gedachten zijn de basis van hoe opgeruimd ik wil leven. De waarde van een opgeruimde leefomgeving vertaal ik in meer tijd overhouden, meer ruimte creëren en meer vrijheid ervaren. Dit zorgt voor kwaliteit en uiteindelijk meer vreugde en geluk.

Mag ik je inspireren met praktische tips voor een opgeruimd leven?

 

Opruimen met Gevoel