• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

CHALLENGE Zolder op Rommel!

Zolder op Rommel!

 

Zolder opruimen voor meer rust

 

WAT HET JE OPLEVERT?

Wanneer je met de CHALLENGE Zolder op Rommel! meedoet, kun je al na 7 dagen een opgeruimde zolder gerealiseerd hebben, afhankelijk van je zoldersituatie.

Stel je eens de ruimte voor die je straks overhoudt en wat je van die ruimte zou kunnen maken? Een extra kamer, werkplek, hobbykamer of grote walk-in closet? Dat zijn allemaal mogelijkheden waar je alvast (samen) over kunt dromen en fantaseren …

Naast dat je meer ruimte en tijd overhoudt, creëer je ook meer overzicht omdat je precies weet waar alles ligt. Je zult de bevrijding van de zware last 'boven je hoofd' voelen, waaronder je letterlijk in al die tijd hebt geleefd, zonder dat je het doorhad. Uiteindelijk zul je meer rust krijgen, waardoor je met een heldere kijk jouw leefomgeving anders zult ervaren. En nog veel meer.

 

WAAROM DE ZOLDER?

Als je de functie van de zolder bekijkt, dan is het begrijpelijk dat de zolder bijna automatisch een opslagruimte wordt. Want deze plek heeft nooit een duidelijke functieomschrijving gekregen. De term ‘ruime zolder met mogelijkheden’ wordt dan ook als lokkertje gebruikt bij de verkoop van een woning met meerdere verdiepingen. En dan is het makkelijk om daar de spullen te ‘parkeren’ die je niet gebruikt, tijdelijk of voor een langere periode. 

Een zolder vertegenwoordigt meestal het verleden en de toekomst. Het is een emotionele plek geworden die eerder wordt vermeden dan dat je de confrontatie aangaat. Daarom wordt het opruimen van de zolder vaker uitgesteld.

In de meeste gevallen vormt de zolder het ‘hart’ van de rommel. Die bestaat uit overgebleven spullen, spullen uit het verleden en spullen die bewaard worden voor de toekomst, ooit dus. En dat is zonde omdat je ‘nu’ leeft. Soms loop je naar boven om de herinneringen naar boven te halen, en vaak droom je over een grotere huis waar je meer ruimte hebt voor al je spullen.

Maar waarom niet in het 'nu' leven met JOY pieces die jou van binnen blij maken?

 

VOOR WIE IS DE CHALLENGE BEDOELD?

De CHALLENGE Zolder op Rommel! is aan de hand van mijn vele bezoeken bedacht door de zolderproblematiek waar mijn klanten tegenaan lopen. Het zijn veelal drukbezette vrouwen die thuis moeite hebben met orde brengen in de chaos. Ze raken steeds het overzicht kwijt omdat er van de indeling geen logisch systeem is bedacht.

Worstel jij met je zolder en de rommel die zich daar bevindt? Of ben jij het overzicht kwijtgeraakt? Weet jij niet waar je moet beginnen? Of heb je gewoon een duw nodig om eindelijk te starten?

Wacht dan niet tot morgen, maar start nu en begin 2019 met een opgeruimde zolder. Je moet er dan wel 100% klaar voor zijn, anders werkt het niet. Heb je een partner of een gezin? Doe het dan samen en ga ervoor.

Mocht je dit zelf niet nodig hebben, dan weet je vast wel iemand die hieraan mee zou willen doen?

 

Start | maandag 14 januari 2019

 

VISIE 

Ik geloof in een wereld van bewust minderen en bewust consumeren, maar wel kiezen voor de hoogst haalbare kwaliteit en waar mogelijk duurzaam. Ik geloof ook dat je door het minderen meer kunt bereiken omdat je meer overzicht krijgt, waardoor jij je beter kunt focussen op wat er toedoet.

Wanneer je huis te vol is, word je hierin belemmerd. Je huis is je tweede omhulsel dat jou beschermt. Dit vormt de basis van jouw leefomgeving waar jij tot rust behoort te komen. Teveel spullen kunnen je overweldigen, zonder dat je het doorhebt. 

Een opgeruimd huis zorgt dus niet alleen voor meer rust, maar ook voor meer energie die weer een positieve uitwerking heeft op jouw directe leefomgeving en gezondheid. Opruimen is meer dan ‘opruimen’. Het is emotie die je dichter bij jezelf brengt. Ervaar zelf het verschil en voel direct wat het met je doet.

 

 

MISSIE

Mijn missie is om drukbezette carrièrevrouwen (in de ruimste zin van het woord) te inspireren en helpen om voor een opgeruimd leven te gaan met minimaliseren, met als resultaat een rustgevende en opgeruimde leefomgeving voor meer JOY.