• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

JOY meet & greet

1 / 2
€349,00
Tijdens de meet & greet bij jou thuis leren we elkaar wat beter kennen. We stellen samen vast waar je tegenaan loopt met betrekking tot opruimen. Je neemt me mee in jouw leven en leefomgeving, ik luister en observeer.
Levertijd Volgens planning
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
JOY meet & greet

Herken je dit?

Je wordt overweldigd door alle prikkels en de spullen om je heen. Je verlangt thuis naar meer rust zodat je vanuit je hart voluit het leven kunt leven, waarin je meer tijd overhoudt voor de dingen die er toe doen. Een leven, waarin je letterlijk de ruimte creëert voor wat je nog zou willen doen en de vrijheid ervaart om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Alleen, samen met je partner of met jouw gezin.

Maar, je weet niet zo goed, hoe je dit moet aanpakken of waar je moet beginnen. Want, je bent voortdurend aan het opruimen en je realiseert je nu pas dat je tot nu toe alleen je spullen aan het verplaatsen was.

Hoe zou het zijn als je wel die rust had om jouw droom te laten uitkomen? Om jouw ideale leven te leven, in het nu?

 

Wat gaan we tijdens de meet & greet doen?

Tijdens de meet & greet bij jou thuis leren we elkaar wat beter kennen. We bespreken de vragen en mindset-opdrachten die je per mail van mij hebt ontvangen en we stellen samen vast waar je tegenaan loopt met betrekking tot opruimen. Je neemt me mee in jouw leven en leefomgeving, ik luister en observeer. Tenslotte gaan we aan de slag, zodat je een start kunt maken met jouw opruimproces.

Aan de hand van onze meet & greet bepaal jij of je hier voldoende steun aan hebt, of dat je liever voor het intensieve JOY exclusive traject wilt gaan?

Na afloop ontvang je per mail één op maat uitgewerkt plan van aanpak, waarmee je de eerste stappen kunt zetten om voor een opgeruimd leven te gaan.

 

Voor wie is de JOY meet & greet bedoeld?

Voor bewuste drukbezette vrouwen die 100% willen gaan voor een opgeruimd leven. Die op een gezonde manier willen minimaliseren waarbij de focus vooral ligt op wat ze willen houden. Vrouwen die een opruimmethode zoeken die het opruimen positief benadert en de motivatie om door te gaan vanuit eigen verlangens versterkt. Met als resultaat een opgeruimde en rustgevende leefomgeving voor meer harmonie, vreugde en geluk.

 

Wat krijg je hiervoor:

  • Intake via e-mail | mindset-opdrachten 
  • Meet & greet bij jou thuis +/- 3 uur
  • Praktische opruim- en vouwtips
  • Stylingtips voor meer rust en harmonie 
  • Een uitgewerkt plan van aanpak
  • Follow up na een maand | evaluatie via Skype

 

Prijs € 349 inclusief 21% btw

Vanaf 25 km € 0,25 per km

 

Wil je liever alles in één keer aanpakken? Kies dan voor het JOY exclusive traject.