• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Handgemaakte keramiek vaas klein

€60,00
De prachtige klassieke kleine vaas van Ditte Fischer Copenhagen is gegoten in gekleurd porselein en met de hand voorbewerkt. Minimalistisch en sober, handgemaakt en verkrijgbaar in 3 kleuren; blauw, army en wit.
Levertijd 1-3 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Handgemaakte keramiek vaas klein

Ditte Fischer Copenhagen klassieke vaas klein - blauw

De prachtige klassieke vaas klein is gegoten in gekleurd porselein en met de hand voorbewerkt. Geproduceerd bij Ditte Fischer in Kopenhagen. De vaas is aan de binnenkant geglazuurd en heeft een mooie water gepolijste buitenkant. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.

De collectie klassieke vazen zal steeds uitgebreid worden met verschillende hoogtes en kleuren. Houd het in de gaten of schrijf je in voor de inspiratie mail.

Tip! Zet de vazen in verschillende maten bij elkaar voor een supermooi effect, ook zonder bloemen!

Formaat: hoogte 15 cm

Materiaal: Porselein

Oppervlak: water gepolijst buitenkant

Vaatwasser- en magnetronbestendig

Voor gebruik: De porselein oppervlakte is niet geglazuurd. Daarom is de oppervlakte gevoelig voor vet en verkleuring vergeleken met een geglazuurde oppervlakte.

Om de oppervlaktes te beschermen kun je de vaas bewerken met bakolie (bijv. zonnebloemolie). Doe de bakolie op een droge doek en wrijf de vaas in. Laat hem een paar minuten staan. Naspoelen met warm water. Deze behandeling een paar keer herhalen.

Ditte Fischer keramiek blijft het mooist bij regelmatig afwassen in de vaatwasser.

Er wordt geen garantie gegeven op breuk, vlekken en verkleuring.