Klantenservice minimal organized | DDANSK

Isabel Lee Andersen

 

Fotografie: Evelien Koenders

 

 

Sinds kort zijn er wijzigingen doorgevoerd in het aanbod van producten. De Deense delicatessen zijn per 1 januari uit het assortiment gehaald van de boutique webshop DDANSK. De webshop zal in de toekomst, in het verlengde van minimal organized, zich meer gaan richten op minimalistische (interieur) accessoires voor een opgeruimd gevoel.

 

Minimal organized is binnen DDANSK een nieuw concept met nieuwe diensten die zich richten op het helpen van drukbezette vrouwen met gezond minimaliseren, met als resultaat een rustgevende en opgeruimde leefomgeving voor meer JOY.

 

Download hier alvast het gratis 3-delige e-book Basis 3-Stappenplan Opruimen met Gevoel! en maak kennis met de opruimmethode MAT, mindset - actie - transformatie.

 

Minimal organized is onderdeel van DDANSK. Je zult op de facturen DDANSK vermeld zien staan. Wees niet ongerust, de persoonlijke service en kwaliteit blijven onveranderd.

 

Hieronder vind je alle belangrijke contactgegevens. 

 

Het is mijn streven om zo snel mogelijk een antwoord te geven op al je vragen, maar soms kan het net iets drukker zijn, waardoor het iets langer duurt. Hoe dan ook, je ontvangt altijd een antwoord van mij.

 

 

Vreugdevolle groet,

Isabel

 

 

Postadres

minimal organized | DDANSK

Looierstraat 89

6811 AV Arnhem

Nederland

 

Telefoonnummer

06 829 68 731 

 

E-mail

Minimal Organized | minimalorganized@ddansk.nl

DDANSK |info@ddansk.nl

 

KvK nummer: 69354421

BTW nummer: NL 2039 333 57 B02

Neem contact op
* Verplichte velden