• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over DDANSK | Minimal Organized

 

 Isabel Lee Andersen

Fotografie: Rob Kater Photography

 

Hej!

Ik ben Isabel Lee Andersen, eigenaresse van DDANSK, organizer en opruim-styliste. Ik ben een liefhebber van tijdloos en minimalistisch design, altijd op zoek naar schoonheid en niet te vergeten dol op verfijnd eten en culinaire hoogstandjes.

Geboren in Zuid-Korea, maar opgegroeid in Denemarken, woon en werk ik nu sinds 29 jaar in Nederland. Drie werelden en culturen, een mix van oost ontmoet west.

Na mijn afstuderen in 1995 begon ik direct voor mezelf. In deze periode heb ik als trend-styliste prognoses en presentaties uitgezet voor o.a. het Nederlands en Duits Mode Instituut, maar ook voor grote warenhuisketens in het buitenland. Mijn specialisatie was trendboeken samenstellen en ruimtelijke presentatievormen ontwikkelen.

Maar, de modewereld bleek uiteindelijk niet mijn roeping te zijn. Daarna heb ik 10 jaar in de retail gewerkt als leidinggevende voor diverse schoenenconcepten waaronder Van Dalen Schoenen en Timberland. Een commerciële uitdaging waar ik veel heb geleerd op het gebied van directe sales, teams coachen en het runnen van winkels.

Door de nasleep van de economische crisis raakte ik in 2016 mijn baan kwijt. Ik wist al langer dat ik voor mezelf wilde starten, maar nog niet wat. Dit was mijn kans om dat uit te gaan zoeken en eind oktober 2017 werd de boutique webshop DDANSK gelanceerd.

Voor de webshop kies ik specifiek voor Deense of Deens gerelateerde producten met een minimalistisch DNA en zo nu en dan in combinatie met een Aziatische twist. Kleinschalig inkopen doe ik bewust zodat ik de exclusiviteit kan waarborgen. Ik geloof in een wereld van 'bewust' kiezen voor ‘minder', maar wel goed en van uitzonderlijke kwaliteit.

Sinds kort heb ik mijn ware passie ontdekt.

Mijn leven heeft als leidraad altijd in het teken van verhuizen, schuiven en opruimen gestaan. Voor mij een gewoonte, voor anderen een kunst. Telkens weer orde brengen in de chaos. Maar ook rust creëren in de hoeveelheid spullen door de juiste verhoudingen te zien. 

Vanuit mijn eigen leefomgeving heb ik bewust gekozen voor klein wonen zodat ik me volledig kan concentreren op mijn ondernemerschap. Op maar liefst 36 m2 woon, werk en onderneem ik met veel plezier. Het klein, overzichtelijk en opgeruimd wonen levert voor mij meer ruimte, helderheid en focus op. Zodat ik meer tijd overhoud om te genieten.

Binnenkort bied ik mijn intensieve categorie sessies aan en trajecten op het gebied van effectief opruimen. Waarom? Omdat ik het iedereen gun om opgeruimd door het leven te gaan, zodat er mooie ideeën, meer helderheid, vreugde en geluk ontstaat. 

En geloof me, ik vind opruimen ook niet leuk, maar ik focus me op het resultaat. En daar kan ik je mee helpen.

Ik daag je uit om zelf alvast aan de slag te gaan met mijn Basis 3-Stappenplan Nooit meer Opruimen! die binnenkort gratis te downloaden is.

 

Smaakvolle groet,

Isabel

 

De luxe van eenvoud | Bewust genieten | Living is giving

 

T: 06 829 68 731

E: info@ddansk.nl