• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over DDANSK | minimal organized

 

 Isabel Lee Andersen

Fotografie: Rob Kater Photography

 

Hej!

Ik ben Isabel Lee Andersen, eigenaresse van DDANSK en Minimal Organized. Ik ben een liefhebber van tijdloos en minimalistisch design, altijd op zoek naar schoonheid en niet te vergeten dol op verfijnd eten en culinaire hoogstandjes.

Geboren in Zuid-Korea, maar opgegroeid in Denemarken, woon en werk ik nu sinds 29 jaar in Nederland. Een fijne mix van drie verschillende werelden die aan elkaar zijn gewaagd.

Op de foto hierboven zie je mij gefocust in actie tijdens de presentatie van mijn proeverij in Museum Arnhem. Dat is wat ik het liefste doe, mensen met iets bijzonders in de watten leggen. Belevingen creëren vanuit mijn hart.

DDANSK werd op 27 oktober 2017 gelanceerd. DDANSK betekent 'Deens' in het Deens en staat voor 'Danish Delights' en 'Deens Design'.

Voor de webshop kies ik specifiek voor producten met een tijdloze en minimalistische uitstraling. Zo nu en dan in combinatie met een Aziatische twist. Kleinschalig inkopen doe ik bewust zodat ik de exclusiviteit kan waarborgen. De delicatessen en Foodline producten selecteer ik op basis van smaak, waar mogelijk biologisch, maar ook op het ontwerp van de verpakkingen.

Ik geloof in een wereld van bewust minderen en bewust consumeren, maar wel kiezen voor de hoogst haalbare kwaliteit en duurzaamheid. 

Minimal Organized is door mijn vele verhuizingen ontstaan, waarbij het opruimen en schuiven, in- en uitpakken bijna een sport werd. Voor mij een gewoonte, voor anderen een kunst, orde brengen in de chaos. Maar ook rust creëren in de hoeveelheid spullen door de juiste verhoudingen te zien. 

Binnenkort bied ik als opruimcoach & styliste mijn intensieve trajecten aan op het gebied van effectief opruimen met focus op gevoel en intuïtie. 

Wil je hiervan op de hoogte worden gebracht vul dan hier het contactformulier in.

Ik daag je uit om alvast aan de slag te gaan met mijn Basis 3-Stappenplan Nooit meer Opruimen! Klik hier om gratis te downloaden.

 

Passievolle groet,

Isabel Lee Andersen

de luxe van eenvoud 

 

T: 06 829 68 731

E: info@ddansk.nl | minimalorganized@ddansk.nl