• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over DDANSK

Met liefde en passie ondernemen

 Isabel Lee Andersen - DDANSK

Fotografie: Rob Kater Photography

 

Hej!

Ik ben Isabel Lee Andersen, altijd op zoek naar schoonheid. Dit vertaal ik in smaken, hetzij in eetbare delicatessen of functioneel en mooi design. Vanuit mijn hart creëer ik bijzondere belevingen, dat is mijn handschrift.

De boutique webshop is tot stand gekomen door mijn Deense achtergrond in combinatie met mijn passie voor lekker eten en design. Ik kies specifiek voor Deense producten met een duidelijk Deens DNA, en zo nu en dan met een Aziatische twist. DDANSK staat o.a. voor ‘Danish Delights’ en ‘Danish Design’.

DDANSK biedt je heerlijke exclusieve delicatessen. Delicatessen voor een bewust moment, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Alleen het allerbeste is genoeg.

Al mijn ‘Danish-Delight-Delicatessen’ zijn glutenvrij en sommige biologisch. De Nordic Gourmet Winegums zijn 100% vegetarisch en veganistisch, bevatten geen dierlijke gelatine of kunstmatige toevoegingen. Dat is uniek voor de Nederlandse markt, maar ook de verpakkingen zijn prachtig ontworpen.

Daarnaast bied ik handgemaakte keramiek van Ditte Fischer Copenhagen en minimalistische en multifunctionele woonaccessoires van NUR Design. Deze schalen en dienbladen zijn tijdloos en zeer geschikt om mijn delicatessen prachtig te presenteren en serveren.

Ik geloof in een wereld van 'bewust' kiezen voor ‘minder', maar wel goed en van uitzonderlijke kwaliteit. Al mijn leveranciers heb ik persoonlijk bezocht en gesproken. De producties heb ik achter de schermen van dichtbij mogen meemaken. Ik heb geluisterd naar de inspirerende verhalen en de passie gevoeld voor datgene wat ze doen. En ik was onder de indruk.

Mijn drijfveer is dan ook om voor hun in Nederland een podium te creëren omdat ik vind dat ze de aandacht verdienen om geïntroduceerd te worden. 

Mijn missie is om Nederlanders kennis te laten maken met bijzondere Deense merken die staan voor exclusiviteit, uitzonderlijke kwaliteit en eenvoud. Mensen vanuit beleving bewust laten genieten, samen of in je eentje. Dat vind ik mooi!

Als laatste werk ik graag samen met ondernemers en bedrijven die zich willen onderscheiden door hun klanten en gasten een unieke smaakbeleving te geven. Dit kan bij de koffie, thee of zelfs bij een glas wijn, als relatiegeschenk, kerstpakket, bedankje of als leuke attente verrassing voor smaakvol indruk maken.

Laat je verrassen en inspireren… ik neem je mee in mijn wereld die ik probeer te vertalen in schoonheid!

Smaakvolle groet,

Isabel Lee Andersen

De luxe van eenvoud | Bewust genieten | Living is giving

 

T: 06 829 68 731

E: info@ddansk.nl