• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

minimal organized | boutique webshop DDANSK

Isabel Lee Andersen

Fotografie: Evelien Koenders

 

Mijn verhaal

 

Herken je dit?

Dat je iets leest of iemand ontmoet waardoor in jouw leven een puzzelstuk op zijn plaats valt? Zonder dat je dat van tevoren had kunnen bedenken?

 

Een lampje gaat branden

Ik ben Isabel Lee Andersen, opruimexpert en styliste. Drie maanden geleden las ik voor het eerst de boeken van Marie Kondo, de wereldberoemde Japanse opruimgoeroe. Op dat moment ging er een lampje branden. Het voelde namelijk alsof ik over mezelf zat te lezen. Ineens wist ik hoe ik met mijn bedrijf DDANSK verder wilde en zo ontstond het concept minimal organized.

 

Verhuizingen

Tot nu toe ben ik 21 keer verhuisd, vanuit Zuid Korea naar Denemarken en nu sinds 31 jaar woon en werk ik in Nederland. In Nederland ben ik al 18 keer verhuisd. Mijn leven heeft altijd in het teken van verhuizen, opruimen en schuiven gestaan, inpakken en uitpakken. Ik ben geboren met het ‘opruim-DNA’. Het klinkt misschien vreemd, maar ik denk in systemen en efficiëntie, thuis en overal waar ik kom. 

Naast al mijn verhuizingen ben ik van oorsprong vormgeefster, altijd op zoek naar schoonheid, ook in de imperfectie. Ik heb meer dan 20 jaar lang ervaring met voorraad- en magazijnsystemen, waaronder in de retail. De unieke combinatie van creatief vormgeven en systematisch denken komt vooral bij het (her)inrichten van leefbare ruimtes goed van pas. 

Mensen die mij goed kennen of ooit met mij hebben samengewerkt omschrijven mij als iemand die oog voor de kleinste details heeft, structuur aanbrengt, georganiseerd is en rust uitstraalt. Dat is voor mij al een mooie recensie.

 

Visie

Ik geloof in een wereld van bewust minderen en bewust consumeren, maar wel kiezen voor de hoogst haalbare kwaliteit en waar mogelijk duurzaam. Ik geloof ook dat het anders kan, dat je met minder meer kunt bereiken, dat jouw gevoel en je intuïtie je veel meer vertellen dan wat je waarneemt. Wanneer jij je spullen liefdevol waardeert, zul je in je directe leefomgeving ook meer vreugde en geluk ervaren. 

Mijn klanten vertellen me steeds; het gaat helemaal niet om het opruimen zelf, het is slechts een middel om meer kwaliteit op meerdere vlakken in je leven toepassen. En dat is precies wat ik wil overbrengen.

 

Missie

Mijn missie is om drukbezette vrouwen te inspireren en helpen om voor een opgeruimd leven te gaan door middel van gezond minimaliseren, met als resultaat een rustgevende en opgeruimde leefomgeving voor meer JOY.

 

Webshop DDANSK

In de boutique webshop DDANSK vind je minimalistische design producten die op zichzelf staan. Ze stralen rust en eenvoud uit, zijn multifunctioneel en tijdloos. 1handPlate is een stijlvolle designschotel voor b2b klanten in o.a. de horeca. 

 

Ik daag je uit

Wil je aan de slag met opruimen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Download gratis mijn 3-delige e-book Basis 3-Stappenplan Opruimen met Gevoel! voor inspiratie.

Kom je er niet uit? Geen paniek, Ik help je graag ...

Veel plezier alvast!

 

Vreugdevolle groet,

Isabel

 

 T: 06 829 68 731

E: minimalorganized@ddansk.nl | info@ddansk.nl