Testimonials 1handPlate | 

Horeca servies voor staande events

Hallo, ik ben Jan Oosterbroek. Een uit Barneveld afkomstige, gepassioneerd Bbq’er, hobbykok en foodblogger

(TokTokCityBBQ ). Sinds dit jaar teamlid van regerend culinair BBQ & Outdoorcooking kampioen “Bad to the Bone”.  


In deze competitie, strijden we ook dit jaar weer, met een groot aantal andere Nederlandse BBQ teams, voor de hoogste plek op het podium. Tijdens de wedstrijden is het alleen toegestaan om met open vuur te werken, en liggen de kwalificaties van product en presentatie op een hoog culinair niveau. Om op dit hoge niveau punten te behalen, moet op het bord ‘alles bij elkaar komen’. Dat juist het bord de letterlijke basis voor succes vormt, is dan ook een logisch gevolg. 


Via een collega van mij ben ik in aanraking gekomen met het Instagramprofiel van DDansk.nl, de leverancier van de 1handPlate. Ik was zwaar onder de indruk van het strakke en minimalistisch design en de uitstraling. Vanwege het exclusieve karakter was ik er vrij zeker van dat de 1handPlate niet eerder tijdens de culinaire Bbq wedstrijden was gebruikt. Deze 1handPlate werd dus basis voor mijn wedstrijdopdracht, een voorgerecht van Diamanthaas. 
Ik heb ervoor gekozen om de Diamanthaas als drie gerechten te bewerken en te presenteren met een licht gekoelde rode Italiaanse Passo Rosso.  


• Licht gerookte steak tartaar met een kletskop van Old Amsterdam en kwarteleidooier 
• Gegrilde steak in een marinade van gerookte aardbei en créme de cassis 
• Beef Gember/Chili in kataifideeg en kumquat en schuim van gember en whiskey 


De presentatie op de zwarte 1handPlate was werkelijk fantastisch. De kleuren van de gerechten werden extra benadrukt door de zwarte ondergrond. Het gerecht werd door de vakjury beoordeeld met een 2e plek, waarbij de presentatie unaniem met het volledig puntentotaal werd gewaardeerd. 


Voor mij was de 1handPlate, door de schoonheid en eenvoud in vormgeving, maar ook door het gebruik van onbreekbaar materiaal, een “must have” voor de wedstrijd. Ik ben blij dat ik met dit prachtige product heb kunnen werken. 
 
www.badtothebonebbq.nl

Fotografie: BBQ fotograaf

  • Gray Pinterest Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon

OVER ONS

NIEUWE ONTWIKKELINGEN

DDANSK werkt samen met bevlogen en eigenzinnige horecaondernemers. Ondernemers met aandacht voor kleine details. Maar ook bijzondere locaties. Locaties waar design bewust wordt toegepast als onderdeel van de customer journey. 1handPlate is de elegante oplossing voor wanneer je met je handen vol staat. Het bord voor staande events ...

DDANSK

Looierstraat 89

6811 AV Arnhem

t: 06 829 68 731

e: info@ddansk.nl

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

 

Meld je gerust aan voor onze inspiratiemail. Wij houden zelf niet van onnodig veel mails ontvangen. Daarom versturen wij maximaal vier keer per jaar een inspirerende mail. Je kunt je op ieder moment afmelden.

0